Aktualno

Prosto delovno mesto

???? Išče se osebni asistent/osebna asistentka! ????

Iščemo osebnega asistenta/osebno asistentko za starejšo, slabovidno osebo. ????
Oseba potrebuje osebno pomoč, pomoč v gospodinjstvu in pri drugih dnevnih opravilih (pospravljanje), pomoč pri spremstvu, pomoč pri komunikaciji (izpolnjevanje obrazcev ipd.).

Delovnik: 30 urni delovnik in razgiban ????
Delovno mesto: Celje
Čas zaposlitve: Določen čas 6 mesecev (možnost podaljšanja ???? ✅)

Če se najdete v opisu, bomo veseli vaše prijave in življenjepisa, ki ga pošljite na e-poštni naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., lahko pa tudi fizično na naslov Medobčinsko društvo slepih in slabovidnih Celje, Mariborska 210c, 3000 Celje. ????

Za vsa dodatna vprašanja smo vam prav tako na voljo na zgoraj omenjenem e-poštnem naslovu. ????

Informacije za žrtve poplav v mesecu avgustu

Vse žrtve poplav in plazov iz avgusta 2023, ne glede na dohodek ali premoženje, so upravičene do izredne denarne socialne pomoči (IDP).

Posameznikom ali družinam, ki so zaradi poplav in plazov na svoji stanovanjski nepremičnini, v kateri so dejansko prebivali, utrpeli škodo, ki ogroža zdravje in povzroča neprimerno življenjsko okolje za bivanje in so za reševanje stanovanjske težave najele stanovanje, se omogoča uveljavljanje pravice do subvencije tržne najemnine.

Na podlagi odločbe o izredni denarni socialni pomoči za poplave in zemeljske plazove v avgustu 2023 so oškodovani v poplavah upravičeni do brezplačnega vrtca in šolske prehrane v obdobju od 4. avgusta 2023 do 31. decembra 2023. Odločbo upravičenci vrtcu oziroma šoli predložijo sami.

Še več informacij, v letaku spodaj. 

Attachments:
Download this file (9.14. POMOC ZRTVAM POPLAV letak.pdf)9.14. POMOC ZRTVAM POPLAV letak.pdf[Informacije_letak]76 kB