Arhiv

VABILO NA DELAVNICO – VARNA RABA INTERNETA

Vabimo vas na delavnico o varni rabi interneta. Na njej boste spoznali koristne nasvete za varnost na spletu – kako ohraniti zasebnost na spletu, kako prepoznati lažna sporočila, se seznanili kam in kako se hranijo vaši podatki, kaj so spletni piškotki in drugo. To bo priložnost, da skupaj »razblinimo« vse dvome, ki se vam pojavljajo, ko uporabljate internet in storitve povezane z njim.

Na delavnico vas vabimo v četrtek, 23. decembra ob 9.00 uri na spletno aplikacijo zoom.

Varna raba interneta

Kontrolirate vi svoje misli, ali one kontrolirajo vas?

Vabimo vas na predavanje, ki bo v torek, 30. 11. 2021, ob 9:00 uri. Predavanje bo virtualno in bo potekalo preko Zoom aplikacije: https://us06web.zoom.us/j/87043303523 

Toksine misliV času, v katerem smo se znašli je zelo pomembno, da znamo umiriti svoje misli, jih preusmeriti in ne dopustiti, da postanejo toksične. Na predavanju boste izvedeli kaj so misli in njihovi sprožilci ter kakšen je »zdrav« način ukvarjanja z njimi. Spoznali boste toksične oz. izkrivljene misli in njihove posledice na vaše psihofizično počutje, čustvovanje in delovanje v vsakdanjem življenju.
S pomočjo konkretnih primerov in praktičnih napotkov se boste naučili prepoznavati, zavedati, se soočiti in preoblikovati toksične misli.

Predavanje bo izvedla ga. Karmen Kukovič.

Pogovorna skupina - november

»Življenje je v resnici zelo preprosto. Kar dajemo od sebe, se nam vrne.«

Na skupinah večkrat omenjamo Louise Hay in njeno knjigo Življenje je tvoje. Tokrat se bomo sprehodili malo po tematiki, ki jo zajema omenjena literatura. Malo bomo pogledali na kaj pozabljamo in malo tudi na to, kako pomembno neke plati življenja osvetliti in morda pri drugih vztrajati, ker saj veste, če bi otrok obupal ob prvem poskusu, se ne bi nikoli naučil hoditi.

Vabljeni na skupino, dne, 17.10.2021 ob 10.00 uri ali 22.11.2021 ob 16.00 uri 😊.